Computable AwardsNomineren

Nomineren Computable Awards 2023


Computable reikt op 30 oktober 2023 in het Beatrix Theater in Utrecht voor het achttiende jaar op rij de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan organisaties, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Draag je favoriete persoon of ict-organisatie voor, aan de hand van een project dat je in de laatste twaalf maanden is opgevallen. Het kan daarbij gaan om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest.

Uit de partijen die worden voorgedragen selecteert een onafhankelijke vakjury voor elke award tien genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award eind oktober ontvangt.

Het aantal keren dat een partij wordt voorgedragen voor een nominatie speelt geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel.


Extra

RightBrains Digital Leadership & Diversity Award

We moeten leiderschap opnieuw uitvinden om het aantal vrouwen in de it te laten groeien. Deze prijs gaat naar die leiders van organisaties die niet alleen praten over het brengen van meer genderevenwicht in digitale technologie, maar ook bewezen acties hebben verricht om succes te realiseren. Aanmelden kan tot en met zondag 4 juni 2023. (ENG: We need to reinvent leadership to grow the number of women in IT. This award goes to those leaders of organisations who not only talk about bringing more gender balance in digital technology, but have proven actions to success. You can register until Sunday 4 June 2023.)

RightBrains Digital Talent Award

Vrouwelijke rolmodellen in digitale technologie zijn essentieel om meer vrouwen op dit gebied aan te trekken en te behouden. Deze talentenprijs gaat naar een (jong) digitaal talent die een voorbeeld is voor de volgende generatie vrouwen. Aanmelden kan tot en met zondag 4 juni 2023. (ENG: Female role models in digital technology are essentials for attracting and retaining more women in this field. This talent award goes to a (young) digital talent who is an example for the next generation women. You can register until Sunday 4 June 2023.)Dutch Applied AI Award

Gesloten

Oplossingen & Personen

Customer Experience

Gesloten

Cyber Resilience

Gesloten

Future of Work

Gesloten

Sustainable Tech

Gesloten


Tech-startup

Gesloten


CxO

Gesloten

IT-talent

Gesloten

Projecten & Trajecten

Onderwijsproject

Gesloten

Overheidsproject

Gesloten

Zorgproject

Gesloten

MKB-project

Gesloten

Grootzakelijk project

Gesloten


Digitale Innovatie

Gesloten

Digitale Transformatie

Gesloten


Duurzaamheid & MVO

Gesloten


Partnerproject

Gesloten


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.