Computable AwardsStem

Nomineren Computable Awards 2019


Computable reikt in oktober 2019 voor het veertiende jaar op rij de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Draag je favoriete persoon of ict-organisatie voor, aan de hand van een project dat je in de laatste twaalf maanden is opgevallen. Het kan daarbij gaan om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest.

Uit de partijen die worden voorgedragen selecteert een onafhankelijke vakjury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in november ontvangt.

Het aantal keren dat een partij wordt voorgedragen voor een nominatie speelt geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel.


Extra

Digital Leadership & Diversity Award (i.s.m. RightBrains)

Categorie voor managers die diversiteit in het digitale werkveld stimuleren. Deze Award wordt door RightBrains uitgereikt en wordt inhoudelijk als mediapartner door Computable ondersteund.

Digital Talent Award 2019

Categorie voor young professionals in het digitale werkveld die een voorbeeld zijn voor de nieuwe generatie vrouwen.Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.