Computable AwardsNomineren

Nomineren Computable Awards 2022


Computable reikt op 5 oktober 2022 voor het zestiende jaar op rij de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan organisaties, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Op dit moment is het niet meer mogelijk om kandidaten aan te dragen voor de Computable Awards 2022. Wel is Computable partner van andere, externe awards. Hiervoor verzorgen wij de werving van kandidaten. Zo kan er worden voorgedragen voor de Dutch Applied AI Award 2022 en voor twee categorieën van de RightBrains Awards.

Het aantal keren dat een partij wordt voorgedragen voor een nominatie speelt geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project, persoon of organisatie wel.


Extra

Dutch Applied AI Award

Categorie voor leveranciers van ai-oplossingen, startups in het ai-werkveld en mooie voorbeelden van de implementatie van ai. Deze award wordt gezamenlijk georganiseerd met de Hogeschool van Amsterdam en podcast De Dataloog.Digital Leadership Award

We moeten leiderschap opnieuw uitvinden om het aantal vrouwen in de it te laten groeien. Deze prijs gaat naar die leiders van organisaties die niet alleen praten over het brengen van meer genderevenwicht in digitale technologie, maar ook bewezen acties hebben om succes te hebben. (ENG: We need to reinvent leadership to grow the number of women in IT. This award goes to those leaders of organisations who not only talk about bringing more gender balance in digital technology, but have proven actions to success.)

Digital Talent Award

Vrouwelijke rolmodellen in digitale technologie zijn essentieel om meer vrouwen op dit gebied aan te trekken en te behouden. Deze digitale talentenprijs gaat naar iemand die een voorbeeld is voor de volgende generatie vrouwelijke digitale talenten. (ENG: Female role models in digital technology are essentials for attracting and retaining more women in this field. This digital talent award goes to someone who is an example for the next generation female digital talents.)


Oplossingen & Personen

Customer Experience

Gesloten

Cyber Resilience

Gesloten

Future of Work

Gesloten

Sustainable Tech

Gesloten


Tech-startup

Gesloten


CxO

Gesloten

IT-talent

Gesloten

Projecten & Trajecten

Onderwijsproject

Gesloten

Overheidsproject

Gesloten

Zorgproject

Gesloten

MKB-project

Gesloten

Grootzakelijk project

Gesloten


Digitale Innovatie

Gesloten

Digitale Transformatie

Gesloten


Duurzaamheid & MVO

Gesloten


Partnerproject

Gesloten


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.