Computable AwardsNomineren

Nomineren Computable Awards 2020


Computable reikt in oktober 2020 voor het vijftiende jaar op rij de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Draag je favoriete persoon of ict-organisatie voor, aan de hand van een project dat je in de laatste twaalf maanden is opgevallen. Het kan daarbij gaan om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest.

Uit de partijen die worden voorgedragen selecteert een onafhankelijke vakjury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in november ontvangt.

Het aantal keren dat een partij wordt voorgedragen voor een nominatie speelt geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel.


Aanbieders

Software / SaaS

Gesloten

IaaS & PaaS

Gesloten

Hardware & Infrastructuur

Gesloten

Security & Digital Forensics

Gesloten

Digital & E-commerce

GeslotenService Integrator

Gesloten

Services

Gesloten

Opleiding & Training

Gesloten

Detachering & Recruitment

Gesloten

Duurzaamheid & MVO

GeslotenTech-startup

GeslotenCxO

Gesloten
Projecten

Onderwijsproject

Gesloten

Overheidsproject

Gesloten

Zorgproject

Gesloten

Grootzakelijk project

Gesloten

MKB-project

GeslotenDigitale Innovatie

Gesloten

Digitale Transformatie

GeslotenPartnerproject

Gesloten
Extra

Digital Leadership Award 2020

Categorie voor managers die diversiteit in het digitale werkveld stimuleren. Deze Award wordt door RightBrains uitgereikt en wordt inhoudelijk als mediapartner door Computable ondersteund.

Digital Talent Award 2020

Categorie voor young professionals in het digitale werkveld die een voorbeeld zijn voor de nieuwe generatie vrouwen. Deze Award wordt door RightBrains uitgereikt en wordt inhoudelijk als mediapartner door Computable ondersteund.Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.