Computable AwardsStem

Extra

Digital Leadership & Diversity Award (i.s.m. RightBrains)


ENGLISH

Computable helpt RightBrains met de zoektocht naar leiders in het digitale werkveld die actief bezig zijn om diversiteit in de organisatie te stimuleren. De winnaar van deze award wordt 30 oktober 2019 bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse RightBrains-evenement CIAO. De genomineerden en winnaar worden volledig door een jury bepaald.

Waarom deze award?
De digitale revolutie heeft een enorme impact op de manier waarop organisaties worden bestuurd door leiders, nu én in de toekomst. De komende jaren van digitale transformatie gaan niet meer over technologie maar over mensen, aanpassingsvermogen, experimenteren en het doorbreken van oude denkpatronen. De dagen van 'command-and-control', 'winner-takes-all'-leiderschap zijn voorbij. De leiders van de digitale wereld zullen een omgeving moeten creëren en faciliteren waar talent de vrijheid krijgt te innoveren, samen te werken en open te communiceren en waar diversiteit onderdeel is van de cultuur van een organisatie, aantrekkelijk voor toptalent.

Nomineer uw favoriete digitale leider
RightBrains en Computable nodigen u uit om een digitale leider te nomineren die diversiteit heeft geïntegreerd als succesfactor en innovatie in de organisatie. Nominaties kunnen tot en met 20 oktober worden aangedragen. De top vijf genomineerde leiders wordt door een jury gekozen en wordt uitgenodigd om zichzelf te presenteren tijdens het jaarlijkse RightBrains-evenement CIAO, dat plaatsvind op 30 oktober 2019. Tijdens dit evenement zal de winnaar van de Digital Leadership & Diversity Award 2018 worden bekendgemaakt.

De jury
De nominaties worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury met daarin Kay Formanek (diversiteit- en performance-expert), prof. dr. Erik Beulen (professor Information Management aan de Tilburg University), Raymond Hannes (digital innovator), Mary-Jo de Leeuw (multi-advisory board member) en Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable).

Noem hier uw favoriet. Graag horen wij niet alleen welke digitale leider volgens u een award verdient, maar ook waarom.Naam van de digitale leider *
Geef aan welke rol(len) hij of zij vervult in de organisatie, gerelateerd aan digitalisering en technologie.
(nog 250 woorden) *
Beschrijf de onderscheidende waarden en gedragingen van deze digitale leider. Wat maakt hem of haar speciaal als leider?
(nog 250 woorden)
Geef een voorbeeld hoe deze digitale leider het verschil heeft gemaakt als het gaat om groei van ("gender") diversiteit in zijn of haar team.
(nog 250 woorden)
Benoem enkele gerealiseerde kpi's van deze digitale leider. Hoe heeft (gender) diversiteit geleid tot bijvoorbeeld groei in omzet, winst, innovatie, digitaal talent, et cetera?
(nog 250 woorden)


Wat zijn de contactgegevens van de genomineerde?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *


Het kan zijn dat de redactie nog vragen heeft. Waar kunnen wij u bereiken?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *

NB: Deze gegevens worden enkel gebruikt om contact op te nemen in geval van vragen. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.

Akkoord *


Ik verklaar hierbij dat tekst rechtenvrij is en door mij gepubliceerd mag worden. Ik vrijwaar de eigenaar van Computable voor alle claims en daarbij ontstane kosten die uit publicatie hiervan zouden kunnen voortvloeien.
Tevens ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van de websites van Jaarbeurs b.v. en de hier bovenin genoemde spelregels.
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met uw data lees je in het privacybeleid.Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.