Computable AwardsNomineren

Extra

Digital Leadership Award 2021


ENGLISH

Computable helpt RightBrains met de zoektocht naar leiders in het digitale werkveld die actief bezig zijn om diversiteit in de organisatie te stimuleren. De winnaar van deze award wordt begin november 2021 bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse awards event van RightBrains. De genomineerden en winnaar worden volledig door een jury bepaald.

Waarom deze award?
De digitale revolutie heeft een enorme impact op de manier waarop organisaties worden bestuurd door leiders, nu én in de toekomst. De komende jaren van digitale transformatie gaan niet meer over technologie maar over mensen, aanpassingsvermogen, experimenteren en het doorbreken van oude denkpatronen. De dagen van 'command-and-control', 'winner-takes-all'-leiderschap zijn voorbij. De leiders van de digitale wereld zullen een omgeving moeten creëren en faciliteren waar talent de vrijheid krijgt te innoveren, samen te werken en open te communiceren en waar diversiteit onderdeel is van de cultuur van een organisatie, aantrekkelijk voor toptalent.

Nomineer uw favoriete digitale leider
RightBrains en Computable nodigen u uit om een digitale leider te nomineren die diversiteit heeft geïntegreerd als succesfactor voor innovatie in de organisatie. Deze leiders hebben de toename van het aantal vrouwen in digitale technologie als belangrijk doel op de strategische agenda staan. Nominaties kunnen tot en met 12 september 2021 worden aangedragen. De top vijf genomineerde leiders wordt door een vakjury gekozen. De winnaar wordt begin november bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse awards event van RightBrains.

De jury
Genomineerden en winnaars worden geselecteerd door een vakjury met daarin Kay Formanek (diversity en performance expert), prof. dr. Erik Beulen (professor information management aan de Tilburg University), Raymond Hannes (digital innovator), Cokky Hilhorst (Professor of Business & IT aan Nijenrode) en Sander Hulsman (Computable).Naam van de directeur/senior manager *
Geef aan welke rol(len) hij of zij vervult in de organisatie, gerelateerd aan digitalisering en technologie.
(nog 50 woorden) *
Beschrijf de onderscheidende waarden en gedragingen van deze digitale leider. Wat maakt hem of haar speciaal als leider?
(nog 150 woorden)
Geef een voorbeeld hoe deze digitale leider het verschil heeft gemaakt als het gaat om groei van vrouwelijke professionals in zijn of haar organisatie.
(nog 150 woorden)
Benoem enkele gerealiseerde kpi's van deze digitale leider. Hoe heeft de groei van het aantal vrouwen in digitale technologie geleid tot bijvoorbeeld groei in omzet, winst, innovatie, et cetera.
(nog 150 woorden)


Wat zijn de contactgegevens van de genomineerde?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *


Het kan zijn dat de redactie nog vragen heeft. Waar kunnen wij u bereiken?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *

NB: Deze gegevens worden enkel gebruikt om contact op te nemen in geval van vragen. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.

Akkoord *


Ik verklaar hierbij dat tekst rechtenvrij is en door mij gepubliceerd mag worden. Ik vrijwaar de eigenaar van Computable voor alle claims en daarbij ontstane kosten die uit publicatie hiervan zouden kunnen voortvloeien.
Tevens ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van de websites van Jaarbeurs b.v. en de hier bovenin genoemde spelregels.
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met uw data lees je in het privacybeleid.