Computable AwardsNomineren

Extra

Digital Talent Award 2021


ENGLISH

Computable helpt RightBrains met de zoektocht naar young professionals in het digitale werkveld die een voorbeeld zijn voor de nieuwe generatie vrouwen. De winnaar van deze award wordt begin november 2021 bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse awards event van RightBrains. De genomineerden en winnaar worden volledig door een jury bepaald.

Waarom deze award?
De snelheid van nieuwe technologieën verandert onze samenleving, organisaties en mensen, maar het tekort aan digitaal talent blijft in gelijke mate groeien. RightBrains' ambitie is om meer vrouwen als rolmodel te betrekken bij de start van hun carrière in digitale technologie om zo meer vrouwelijk talent aan te trekken. Dat is waarom RightBrains de Digital Talent Award is gestart. De winnaar van deze award is een young professional en een groot voorbeeld voor de nieuwe generatie vrouwen. Zij heeft laten zien hoe creativiteit, intuïtie, aanpassingsvermogen en een open mind kunnen leiden tot grote carrièrekansen in het digitale werkveld. Deze competenties van de rechter hersenhelft kunnen grote waarde toevoegen aan de digitale transformatie, technologie en innovatie.

Nomineer uw favoriete digitale talent
RightBrains en Computable nodigen u uit om een digitale talent te nomineren in één van de volgende categorieën: information security, data science, digital marketing, operations & technology and software development (coderen).Nominaties kunnen tot en met 12 september 2021 worden aangedragen. De top vijf genomineerde leiders wordt door een vakjury gekozen. De winnaar wordt begin november bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse awards event van RightBrains..

De jury
Genomineerden en winnaars worden geselecteerd door een vakjury met daarin Kay Formanek (diversity en performance expert), prof. dr. Erik Beulen (professor information management aan de Tilburg University), Raymond Hannes (digital innovator), Mary-Jo de Leeuw (multi-advisory board member) en Sander Hulsman (Computable).Naam van het digitaal talent *
Geef aan welke rol(len) zij vervult in de organisatie, gerelateerd aan digitalisering en/of technologie.
(nog 50 woorden) *
Beschrijf de onderscheidende competenties die haar succesvol maken in het werkveld van digitale technologie. Wat maakt haar speciaal?
(nog 150 woorden)
Geef een voorbeeld hoe dit talent het verschil heeft gemaakt als het gaat om haar eigen groei en ontwikkeling op het gebied van digitale technologie.
(nog 150 woorden)
Noem een voorbeeld hoe dit talent heeft bijgedragen aan bijvoorbeeld het werven van meer vrouwelijk talent en/of het creëren van digitale innovaties.
(nog 150 woorden)
Voor welke categorie wil je het digitaal talent nomineren?


Wat zijn de contactgegevens van de genomineerde?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *


Het kan zijn dat de redactie nog vragen heeft. Waar kunnen wij u bereiken?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *

NB: Deze gegevens worden enkel gebruikt om contact op te nemen in geval van vragen. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.

Akkoord *


Ik verklaar hierbij dat tekst rechtenvrij is en door mij gepubliceerd mag worden. Ik vrijwaar de eigenaar van Computable voor alle claims en daarbij ontstane kosten die uit publicatie hiervan zouden kunnen voortvloeien.
Tevens ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van de websites van Jaarbeurs b.v. en de hier bovenin genoemde spelregels.
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met uw data lees je in het privacybeleid.