Computable AwardsStem

Extra

Digital Talent Award 2019


ENGLISH

Computable helpt RightBrains met de zoektocht naar young professionals in het digitale werkveld die een voorbeeld zijn voor de nieuwe generatie vrouwen. De winnaar van deze award wordt 1 november 2018 bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse RightBrains-evenement. De genomineerden en winnaar worden volledig door een jury bepaald.

Waarom deze award?
De snelheid van nieuwe technologieën verandert onze samenleving, organisaties en mensen, maar het tekort aan digitaal talent blijft in gelijke mate groeien. RightBrains' ambitie is om meer vrouwen als rolmodel te betrekken bij de start van hun carrière in digitale technologie om zo meer vrouwelijk talent aan te trekken. Dat is waarom RightBrains de Digital Talent Award is gestart. De winnaar van deze award is een young professional en een groot voorbeeld voor de nieuwe generatie vrouwen. Zij heeft laten zien hoe creativiteit, intuïtie, aanpassingsvermogen en een open mind kunnen leiden tot grote carrièrekansen in het digitale werkveld. Deze competenties van de rechter hersenhelft kunnen grote waarde toevoegen aan de digitale transformatie, technologie en innovatie.

Nomineer uw favoriete digitale talent
RightBrains en Computable nodigen u uit om een digitale talent te nomineren in één van de volgende categorieën: information security, data science, digital marketing, operations & technology and software development (coderen). Nominaties kunnen tot en met 20 oktober 2019 worden aangedragen. De top vijf genomineerde talenten wordt door een jury gekozen en wordt uitgenodigd om zichzelf te presenteren tijdens het jaarlijkse RightBrains-evenement CIAO, dat plaatsvind op 30 oktober 2019. Tijdens dit evenement zal de winnaar van de Digital Talent Award 2019 worden bekendgemaakt.

De jury
De nominaties worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury met daarin Kay Formanek (diversiteit- en performance-expert), prof. dr. Erik Beulen (professor Information Management aan de Tilburg University), Raymond Hannes (digital innovator), Mary-Jo de Leeuw (multi-advisory board member) en Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable).

Noem hier uw favoriet. Graag horen wij niet alleen welke digitaal talent volgens u een award verdient, maar ook waarom.Naam van het digitaal talent *
Geef aan welke rol(len) zij vervult in de organisatie, gerelateerd aan digitalisering en/of technologie.
(nog 250 woorden) *
Beschrijf de onderscheidende competenties die haar succesvol maken in het werkveld van digitale technologie. Wat maakt haar speciaal?
(nog 250 woorden)
Geef een voorbeeld hoe dit talent het verschil heeft gemaakt als het gaat om haar eigen groei en ontwikkeling op het gebied van digitale technologie.
(nog 250 woorden)
Noem een voorbeeld hoe dit talent heeft bijgedragen aan bijvoorbeeld het werven van meer vrouwelijk talent en/of het creëren van digitale innovaties.
(nog 250 woorden)
Geef aan voor welke categorie je het digitaal talent wilt nomineren?


Wat zijn de contactgegevens van de genomineerde?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *


Het kan zijn dat de redactie nog vragen heeft. Waar kunnen wij u bereiken?

Naam *
E-mailadres *
Telefoon *

NB: Deze gegevens worden enkel gebruikt om contact op te nemen in geval van vragen. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.

Akkoord *


Ik verklaar hierbij dat tekst rechtenvrij is en door mij gepubliceerd mag worden. Ik vrijwaar de eigenaar van Computable voor alle claims en daarbij ontstane kosten die uit publicatie hiervan zouden kunnen voortvloeien.
Tevens ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van de websites van Jaarbeurs b.v. en de hier bovenin genoemde spelregels.
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met uw data lees je in het privacybeleid.Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.