Awards

ENGLISH

Stem nu op uw favorieten voor de Computable Awards 2020!


Welke IT-ontwikkelingen verdienen echt een onderscheiding? Stem nu op de belangrijkste IT-prijzen van Nederland. Stem op de Computable Awards 2020! Op dinsdag 29 oktober 2020 reiken we voor de veertiende keer op rij de Computable Awards uit en u bepaalt samen met de vakjury welke projecten, producten en personen deze prijzen verdienen.

Een onafhankelijke vakjury heeft voor elke award een lijst met genomineerden geselecteerd op basis van alle aanmeldingen. Het aantal keren dat een partij is voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel. U kunt van 4 juli tot en met 6 oktober 2020 eenmaal per categorie hun stem uitbrengen. Deze stemmen tellen voor 50% mee in de einduitslag, de professionele vakjury bepaalt de resterende 50%. Bij de Computable Award voor "Partnerproject van het Jaar" zijn de genomineerden aangewezen voor de redactie van Computable. De winnaar wordt echter voor 100% bepaald door het publiek.

Om het stemproces eerlijk te laten verlopen vragen wij u om uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

Uiteraard worden deze gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Na een check op uw gegevens (authenticiteit en uniciteit) ontvangt u per e-mail een unieke stemlink om eenmalig te stemmen. U kunt uw stem uitbrengen tot en met 6 oktober 2020.Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

E-mail *

Geslacht *

Man   
Vrouw   
Werkzaam bij *

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de ICT-markt en de laatste updates ontvangen over de Computable Awards? Meld je dan hieronder aan voor de Computable-nieuwsbrief!

  
Ik wil dagelijks per e-mail de gratis Computable-nieuwsbrief ontvangen
  
Ik wil drie keer per week de gratis Computable Whitepaper-nieuwsbrief ontvangen
  
Ik wil wekelijks de gratis Computable Career Update ontvangen met ICT-arbeidsmarktnieuws en actuele ICT-vacatures
  
Ik wil graag - indien ik aan de voorwaarden voldoe - in aanmerking komen voor een gratis abonnement op Computable Magazine
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.