Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Awards

ENGLISH

Stem nu op uw favorieten voor de Computable Awards 2023 en RightBrains Awards 2023!


Welke ict-ontwikkelingen verdienen echt een onderscheiding? Stem nu op de belangrijkste ict-prijzen van Nederland, stem voor de Computable Awards 2023! Op 30 oktober 2023 reiken we voor de achtiende keer op rij de Computable Awards uit en u bepaalt samen met de vakjury welke projecten, aanbieders en personen deze prijzen verdienen. En welke leiders en talenten stimuleren diversiteit en inclusie in het digitale werkveld? Eind oktober worden de RightBrains Awards 2023 uitgereikt waarop u ook nu kan stemmen!

Een onafhankelijke vakjury heeft voor elke award een lijst met genomineerden geselecteerd op basis van alle aanmeldingen. Het aantal keren dat een partij is voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over de aangedragen voordracht wel. U kunt van 3 juli tot en met 5 oktober 2023 eenmaal per categorie een stem uitbrengen. De publieksstem bijn de Computable Awards 2023 telt voor 50% mee in de einduitslag, de professionele vakjury bepaalt de resterende 50%. Bij de RightBrains Awards 2023 is de verhouding tussen jury en publiek 75 om 25 procent.

Om het stemproces eerlijk te laten verlopen vragen wij u om uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

Uiteraard worden deze gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Na een check op uw gegevens (authenticiteit en uniciteit) ontvangt u per e-mail een unieke stemlink om eenmalig te stemmen. U kunt uw stem uitbrengen tot en met 5 oktober 2023.Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

E-mail *

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de ICT-markt en de laatste updates ontvangen over de Computable Awards? Meld je dan hieronder aan voor de Computable-nieuwsbrief!

  
Ik wil dagelijks per e-mail de gratis Computable-nieuwsbrief ontvangen
  
Ik wil drie keer per week de gratis Computable Whitepaper-nieuwsbrief ontvangen
  
Ik wil wekelijks de gratis Computable Career Update ontvangen met ICT-arbeidsmarktnieuws en actuele ICT-vacatures
  
Ik wil graag - indien ik aan de voorwaarden voldoe - in aanmerking komen voor een gratis abonnement op Computable Magazine
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.