Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Awards

ENGLISH

Stem nu op uw favorieten voor de Computable Awards 2021!!


Welke ict-ontwikkelingen verdienen echt een onderscheiding? Stem nu op de belangrijkste ict-prijzen van Nederland, stem voor de Computable Awards 2021! Op 2 november 2021 reiken we voor de zestiende keer op rij de Computable Awards uit en u bepaalt samen met de vakjury welke projecten, aanbieders en personen deze prijzen verdienen.

Een onafhankelijke vakjury heeft voor elke award een lijst met genomineerden geselecteerd op basis van alle aanmeldingen. Het aantal keren dat een partij is voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over de aangedragen voordracht wel. U kunt van 5 juli 2021 tot en met 31 oktober 2021 eenmaal per categorie een stem uitbrengen. De publieksstem telt voor 50% mee in de einduitslag, de professionele vakjury bepaalt de resterende 50%. Bij de Computable Award 'Partnerproject' zijn de genomineerden aangewezen voor de redactie van Computable. De winnaar wordt daar voor 100% bepaald door het publiek.

Om het stemproces eerlijk te laten verlopen vragen wij u om uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

Uiteraard worden deze gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Na een check op uw gegevens (authenticiteit en uniciteit) ontvangt u per e-mail een unieke stemlink om eenmalig te stemmen. U kunt uw stem uitbrengen tot en met 31 oktober 2021.Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

E-mail *

Geslacht *

Man   
Vrouw   
Werkzaam bij *

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de ICT-markt en de laatste updates ontvangen over de Computable Awards? Meld je dan hieronder aan voor de Computable-nieuwsbrief!

  
Ik wil dagelijks per e-mail de gratis Computable-nieuwsbrief ontvangen
  
Ik wil drie keer per week de gratis Computable Whitepaper-nieuwsbrief ontvangen
  
Ik wil wekelijks de gratis Computable Career Update ontvangen met ICT-arbeidsmarktnieuws en actuele ICT-vacatures
  
Ik wil graag - indien ik aan de voorwaarden voldoe - in aanmerking komen voor een gratis abonnement op Computable Magazine
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.